Free Shipping on Orders of $40 or More
A betolakodó

A betolakodó

by Katherine Faulkner
A betolakodó

A betolakodó

by Katherine Faulkner

eBook

$8.83

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

„A regény egészen az utolsó pillanatig tartogat meglepetéseket.” – Ruth Ware, New York Times bestsellerszerző


„Lebilincselő, magával ragadó alkotás, amely sok izgalmat rejt.” – Abigail Dean, New York Times bestsellerszerző


Helen élete mesébe illő. Jóképű építész férjével egy gyönyörű, viktoriánus házban él, és évekig tartó, reménytelennek tűnő próbálkozás után végre gyermeket vár. Nem tart sokáig a boldogsága.


Részt vesz egy szülésfelkészítő tanfolyamon, ahol találkozik a titokzatos, egyedülálló Rachellel, aki nem igazán tűnik anyatípusnak. Cigarettázik, iszik, és nem sok érdeklődést mutat a szülőség iránt. Helen mindennek dacára rokonszenvez vele. Szerinte Rachelnek csak egy barátnőre van szüksége. Tekintve, hogy olykor Helen is magányos, szívesen múlatja vele az időt, hiszen Rachel mindig megnevetteti, táplálja az önbizalmát, és elvonja a figyelmét a félelmeiről.


Egy idő után azonban megváltozik Rachel viselkedése, és ez nemcsak Helennek tűnik fel. A barátok és a családtagok kezdik gyanítani, hogy a különös barátnő másképp kapcsolódik a családhoz, mint gondolták. Amikor Rachel azzal fenyegetőzik, hogy felfedi egy korábban elkövetett bűntény részleteit, világossá válik, hogy a csodás hangulatú, lombos Greenwich Park sötét titkokat rejteget.


A Cudlipp-díjas Katherine Faulkner egy izgalmas pszichológiai thrillerrel mutatkozik be a magyar olvasóközönségnek, amelyben nem mindenki az, akinek látszik, és amelyben a rejtélyek közelebb vannak, mint azt az ember gondolná.


„Mesterien megtervezett, kísérteties regény.” – Lesley Kara, Sunday Times bestsellerszerző


„Ez a különleges hangulatot árasztó könyv már az első oldaltól rabul ejti az olvasót.” – Ashley Audrain, New York Times bestsellerszerzőRelated collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789635704552
Publisher: Álomgyár Kiadó
Publication date: 10/26/2022
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: eBook
Pages: 512
File size: 3 MB
Language: Hungarian

Customer Reviews