Free Shipping on Orders of $40 or More
A kiválóság hatalma

A kiválóság hatalma

by Robert Greene
A kiválóság hatalma

A kiválóság hatalma

by Robert Greene

eBook

$9.68

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Mit tanulhatunk Darwintól, Mozarttól vagy épp a neorobotika feltalálójától életünk feladatának megtalálásáról?
Hogyan használhatjuk jól mentorunk tudását, és milyen stratégiákkal fejlesszük társas intelligenciánkat?
A kiválóság elérésének lehetősége nem a született zsenik kiváltsága, és nem is a szerencsén múlik. Robert Greene közel ötven, a maga nemében páratlan történelmi alak és kortárs kiválóság élettörténetén keresztül mutatja be kiemelkedően sikeres emberekre jellemző tulajdonságokat és szemléletmódot. Inspiráló olvasmány mindenkinek, aki elszánta magát, hogy a kiválóságra tör, de még nem tudja, hogyan fogjon hozzá.
Robert Greene nemzetközileg elismert tanácsadó és előadó. A Berkleyn és a Wisconsini Egyetemen szerzett diplomát klasszika filológiából. Számos provokatív könyve felkerült a The New York Times sikerlistájára, a Gengsztertörvények – Egy rapperből lett üzletember tanácsai a sikerhez című kötete magyarul is megjelent.
„Ha mindannyian lényegében ugyanolyan aggyal, többé-kevésbé hasonló adottságokkal és a kiválóságra való potenciális képességgel születünk, akkor mi az oka, hogy a történelem során csak kevés ember tudott kitűnni és kiaknázni ezeket a lehetőségeket?”Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789633043967
Publisher: HVG Könyvek
Publication date: 07/23/2018
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: eBook
Pages: 320
File size: 2 MB
Language: Hungarian

About the Author

Robert Greene, author of The 48 Laws of Power, lives in Los Angeles. Joost Elffers is the producer of the bestselling Secret Language series.

Customer Reviews