B&N Audiobooks Subscription = SAVINGS. Sign Up Today for a Free Book!
Az örökkévalóság küszöbén (Edge of Eternity)

Az örökkévalóság küszöbén (Edge of Eternity)

by Ken Follett, Katalin Sóvágó

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$9.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A VÉRES ÉS GYÖNYÖRU HUSZADIK SZÁZAD TÖRTÉNETE ÚGY, AHOGY AZT CSAK KEN FOLLETT TUDJA ELMESÉLNI

Az Évszázad-trilógia öt család – egy amerikai, egy angol, egy walesi, egy német és egy orosz – történetét mutatja be a 20. században.

A harmadik kötet a hidegháború, az 1960-as és az 1980-as évek közötti idoszak hatalmas szociális, politikai és gazdasági változásait mutatja be: a polgárjogi mozgalmakat az USA-ban, a politikai gyilkosságokat, a vietnami háború elleni tiltakozásokat, a berlini fal felhúzását és lebontását, az atomcsendegyezményt, a gorbacsovi peresztrojkát és természetesen a rock and roll és a beat nemzedékét.

Rebecca Hoffmann, a Kelet-Berlinben élo Von Ulrich család adoptált gyermeke rájön, hogy egy Stasi-ügynökhöz ment feleségül. A férfinak az volt a feladata, hogy a nagypolgári családot figyelje. Csodával határos módon az asszonynak sikerül átszöknie a falon, és Hamburgban kezd új életet...
George Jakes, a félvér jogász Robert F. Kennedy csapatához kerül az Igazságügyi Minisztériumba, és belecsöppen a polgárjogi mozgalmak kellos közepébe...
Cameron Dewar, a szenátor unokája a republikánusok oldalán a Watergate-ügy egyik ötletadója és kivitelezoje lesz...
Gyimka Dvorkin Moszkvában Nyikita Hruscsov személyi titkáraként kezdi politikusi karrierjét, így a leszerelési tárgyalások, a csehszlovákiai bevonulás aktív résztvevoje. Újságíró ikertestvére, Tánya révén kapcsolatba kerül a másként gondolkodókkal...

A fantasztikusan eleven történeti háttér elott a szereplok rengeteg izgalmas világesemény résztvevoi, nagyszeru karriert futnak be, magánéletükben azonban sokkal kevésbé sikeresek: gyakran több évtized múltán ismerik fel, hogy ki is az igazi társuk.

Ken Follett sodró lendületu cselekményeken keresztül egy olyan világba vezet bennünket, amelyrol azt gondoljuk, hogy ismerjük, hiszen átéltük, s most mégis másképpen látjuk.


Related collections and offers

Product Details

BN ID: 2940157819392
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 12/12/2015
Series: Century Trilogy , #3
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 1218
File size: 2 MB
Language: Hungarian

About the Author

Ken Follett was 27 when he wrote his first book, Eye of the Needle, an award-winning thriller. After several more successful thrillers, he surprised everyone with his historical novel Pillars of the Earth, about the building of a cathedral in the Middle Ages. Its long-awaited sequel, World Without End, was also an international bestseller. Follett's latest epic, The Century Trilogy, follows five interrelated families navigating the 20th century.

Hometown:

Hertfordshire, England

Date of Birth:

June 5, 1949

Place of Birth:

Cardiff, Wales

Education:

B.A. in Philosophy, University College, London, 1970

Customer Reviews