Free Shipping on Orders of $40 or More
Az örökkévalóság küszöbén (Edge of Eternity)

Az örökkévalóság küszöbén (Edge of Eternity)

by Ken Follett, Katalin Sóvágó
Az örökkévalóság küszöbén (Edge of Eternity)

Az örökkévalóság küszöbén (Edge of Eternity)

by Ken Follett, Katalin Sóvágó

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$9.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A VÉRES ÉS GYÖNYÖRU HUSZADIK SZÁZAD TÖRTÉNETE ÚGY, AHOGY AZT CSAK KEN FOLLETT TUDJA ELMESÉLNI

Az Évszázad-trilógia öt család – egy amerikai, egy angol, egy walesi, egy német és egy orosz – történetét mutatja be a 20. században.

A harmadik kötet a hidegháború, az 1960-as és az 1980-as évek közötti idoszak hatalmas szociális, politikai és gazdasági változásait mutatja be: a polgárjogi mozgalmakat az USA-ban, a politikai gyilkosságokat, a vietnami háború elleni tiltakozásokat, a berlini fal felhúzását és lebontását, az atomcsendegyezményt, a gorbacsovi peresztrojkát és természetesen a rock and roll és a beat nemzedékét.

Rebecca Hoffmann, a Kelet-Berlinben élo Von Ulrich család adoptált gyermeke rájön, hogy egy Stasi-ügynökhöz ment feleségül. A férfinak az volt a feladata, hogy a nagypolgári családot figyelje. Csodával határos módon az asszonynak sikerül átszöknie a falon, és Hamburgban kezd új életet...
George Jakes, a félvér jogász Robert F. Kennedy csapatához kerül az Igazságügyi Minisztériumba, és belecsöppen a polgárjogi mozgalmak kellos közepébe...
Cameron Dewar, a szenátor unokája a republikánusok oldalán a Watergate-ügy egyik ötletadója és kivitelezoje lesz...
Gyimka Dvorkin Moszkvában Nyikita Hruscsov személyi titkáraként kezdi politikusi karrierjét, így a leszerelési tárgyalások, a csehszlovákiai bevonulás aktív résztvevoje. Újságíró ikertestvére, Tánya révén kapcsolatba kerül a másként gondolkodókkal...

A fantasztikusan eleven történeti háttér elott a szereplok rengeteg izgalmas világesemény résztvevoi, nagyszeru karriert futnak be, magánéletükben azonban sokkal kevésbé sikeresek: gyakran több évtized múltán ismerik fel, hogy ki is az igazi társuk.

Ken Follett sodró lendületu cselekményeken keresztül egy olyan világba vezet bennünket, amelyrol azt gondoljuk, hogy ismerjük, hiszen átéltük, s most mégis másképpen látjuk.


Related collections and offers

Product Details

BN ID: 2940157819392
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 12/12/2015
Series: Century Trilogy , #3
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 1218
File size: 2 MB
Language: Hungarian

About the Author

Ken Follett was 27 when he wrote his first book, Eye of the Needle, an award-winning thriller. After several more successful thrillers, he surprised everyone with his historical novel Pillars of the Earth, about the building of a cathedral in the Middle Ages. Its long-awaited sequel, World Without End, was also an international bestseller. Follett's latest epic, The Century Trilogy, follows five interrelated families navigating the 20th century.

Hometown:

Hertfordshire, England

Date of Birth:

June 5, 1949

Place of Birth:

Cardiff, Wales

Education:

B.A. in Philosophy, University College, London, 1970

Customer Reviews