B&N Audiobooks Subscription = SAVINGS. Sign Up Today for a Free Book!
Borostyánba szott titkok

Borostyánba szott titkok

by Eve Chase

NOOK Book(eBook)

$9.85

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A 15 éves Amber Alton jól tudja, hogy az órák máshogyan járnak Black Rabbit Hallban, ebben az õsi cornwalli házban. A végtelenbe nyúló nyarak tökéletesek a rejtélyekkel és nyúlüregekkel teli birtokon - egészen addig a viharos éjszakáig, amikor minden megváltozik.
Több mint három évtizeddel késõbb Lorna egy homályos gyermekkori emlék hatására úgy dönt, hogy ebben az omladozó, repkénnyel benõtt házban köti össze életét szíve választottjával, ám a néhai nagyságának nyomait õrzõ házat és az azt körülvevõ birtokot járva rá kell jönnie, hogy nem csupán a szeszély hozta vissza ide. Élete összefonódik a hajdan Black Rabbit Hallban történtekkel - ahogy annak az egykor boldog családénak is, amelynek emlékei a mai napig kísértik az ódon házat. Lorna tudja, hogy fel kell fednie a titkokat - mind saját gyermekkoráét, mind a tragikus sorsú Alton családét.
Eve Chase nagy sikerû bemutatkozó regényében elfeledett gyermekkorról, széttört álmokról és a családi szeretet erejérõl szõ lenyûgözõ történetet.Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789634478645
Publisher: Alexandra Kiadó
Publication date: 11/19/2020
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 416
File size: 1 MB
Language: Hungarian

Customer Reviews