B&N Audiobooks Subscription = SAVINGS. Sign Up Today for a Free Book!
Elhagyott part: Hat sci-fi történet

Elhagyott part: Hat sci-fi történet

NOOK Book(eBook)

$7.85

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Antológia a Sötét anyag és a Wayward Pines szerzőjétől!


Egy VR-játékfejlesztő egy kódolási hiba következtében létrehoz egy szuperintelligenciát. A távoli jövőben emberek kis kolóniája visszaküld a Földre egy katonát, ám a küldetés nem várt fordulatot vesz. Egy megtermékenyítéssel foglalkozó cég a főbb tulajdonságok befolyásolása mellett már különböző projekciókat is készít a szülőknek, hogy születendő gyermekük milyen életre számíthat.


2019-ben az Amazon felkérte Blake Crouchot, hogy állítson össze egy hat történetből álló sci-fi antológiát az Original Stories-sorozatuk keretében. Crouch ennek alkalmából írta meg Elhagyott part című kisregényét, valamint e mellett bemutat egy-egy izgalmas novellát a műfaj elmúlt időszakának legismertebb szerzőitől. A történetek közt egyaránt található klasszikusabb hangvételű, Philip K. Dicket felidéző írás és olyan realistább gondolatmenet is, ami akár már holnap megvalósulhat.


N. K. Jemisin Szükségbőr című novelláját Hugo-díjjal tüntették ki 2020-ban, míg az Elhagyott partot várhatóan Neil Burger fogja filmre adaptálni.Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789635980468
Publisher: Agave Könyvek Kiadó Kft.
Publication date: 04/04/2022
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 320
File size: 1 MB
Language: Hungarian

Customer Reviews