Get a $10 Gift Card When You Buy $100 or More in B&N Gift Cards
Fantoma re?elelor. Aventurile celui mai cautat hacker din lume

Fantoma re?elelor. Aventurile celui mai cautat hacker din lume

by Kevin Mitnick, William L. Simon
Fantoma re?elelor. Aventurile celui mai cautat hacker din lume

Fantoma re?elelor. Aventurile celui mai cautat hacker din lume

by Kevin Mitnick, William L. Simon

eBook

$10.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

...cu o prefață de Steve Wozniak, cofondator Apple

Cel mai șiret „spărgător“ de computere și de rețele de comunicații își dezvăluie trucurile într-o captivantă poveste de viață, cu hackeri și detectivi FBI, cu spionaj informatic și urmăriri spectaculoase pe „autostrăzile“ internetului. Kevin Mitnick a bântuit cele mai securizate sisteme informatice din SUA și, în ciuda vitezei de reacție a autorităților americane, a fost tot timpul cu un pas înainte, evitând numeroasele capcane întinse de agenții de la criminalitate informatică.

Dincolo de ponturile tehnice, Mitnick dezvăluie cu umor în ce fel a reușit să păcălească zeci de angajați ai companiilor de telecomunicații sau funcționari publici, pentru a obține parole vitale, identități false ori softuri râvnite de toți hackerii din lume.

Fantoma rețelelor nu este doar o poveste cu hoți și vardiști în ciberspațiu, ci se vrea și o spovedanie a unui hacker spășit, care n-a vrut decât să-și demonstreze inteligența și care n-a câștigat niciun sfanț de pe urma raidurilor sale virtuale.

„A pătruns în computerele unor corporații, dar nu a distrus niciun fișier, nu a folosit și nici nu a vândut numerele cărților de credit la care a avut acces. A furat software, dar nu l-a vândut niciodată, nimănui. A comis hackingul pur și simplu pentru că voia să-și testeze forțele. A dus o viață palpitantă și cu sufletul la gură, cum vezi doar în cele mai bune filme polițiste.“ – Steve Wozniak, cofondator Apple

„Mă tem nu de ceea ce știu, ci de ceea ce nu știu, iar Kevin Mitnick ne-a demonstrat cât de ignoranți suntem. Dacă vrei să-i bagi în sperieți pe șefii cei mari ca să-ți aprobe bugetul pentru securitate informatică, ajunge să le faci cunoștință cu demonstrațiile ingenioase și palpitante ale lui Mitnick.“ – Steven L. Susman, director de tehnologia informației la Supreme Security SystemsRelated collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789731989433
Publisher: Pandora M
Publication date: 06/14/2016
Series: Reality Shock
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: eBook
Pages: 291
File size: 718 KB
Language: Romanian

About the Author

Kevin Mitnick, the world's most famous (former) hacker, is now a security consultant. He has been the subject of countless news and magazine articles and has appeared on numerous television and radio programs, offering expert commentary on information security, and he has testified before the United States Senate and written for Harvard Business Review. Mitnick is the author, with William L. Simon, of the bestselling books The Art of Deception and The Art of Intrusion. He lives in Las Vegas, Nevada.

Customer Reviews