Free Shipping on Orders of $40 or More
Huszonhárom

Huszonhárom

by Linwood Barclay
Huszonhárom

Huszonhárom

by Linwood Barclay

NOOK Book(eBook)

$8.98

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Május 23. - Egy hosszú hétvége szombatján a New York állambeli kisváros történelmének legnagyobb katasztrófájára ébred. Az emberek tömegesen kerülnek hasonló tünetekkel kórházba, a halálos áldozatok száma pedig meghaladja a százat. Gyorsan egyértelművé válik, hogy a halálos fertőzés a város víztisztító telepéről ered, azonban továbbra is kérdés, kinek állt érdekében így megleckéztetni az egykor békés környék lakosait.
Az általános felfordulás közepette Barry Duckworth nyomozót egy újabb gyilkosság helyszínére riasztják. Az áldozat a helyi főiskola hallgatója, az elkövetési mód azonban nem ismeretlen a nyomozó számára - a tettes kézjegye két korábbi megoldatlan ügyét idézi.
Az elmúlt hónapokban valóban jó pár szokatlan és megmagyarázhatatlan dolog történt a városban, az eseteket pedig csupán egy rejtélyes szám köti össze. Vajon sikerül a nyomozónak leleplezni az elkövetőt, mielőtt maga is a huszonhármas áldozatává válik?


Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789634523536
Publisher: General Press Könyvkiadó
Publication date: 12/02/2019
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 400
File size: 2 MB
Language: Hungarian

About the Author

Linwood Barclay is the #1 international bestselling author of eleven critically acclaimed novels, including Trust Your Eyes, which has been optioned for film, Never Look Away, which has been optioned for television, and No Time for Goodbye.

Customer Reviews