Free Shipping on Orders of $40 or More
Liftakna

Liftakna

by Linwood Barclay
Liftakna

Liftakna

by Linwood Barclay

NOOK Book(eBook)

$9.46

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Egy szokványos hétfő reggel egy manhattani irodaház liftjébe négyen szállnak be. Ám a munkahelyére már egyikük sem ér oda; a felvonó megállás nélkül emelkedik az épület legfelső szintjére, majd a mélybe zuhan. A tragikus balesetnek tűnő eseményt követően kedden ismét megmagyarázhatatlan liftszerencsétlenség történik. A szerdai katasztrófa után pedig végképp eluralkodik a káosz a felhőkarcolók városában.
Ki áll az események mögött, és mi lehet a célja az egymástól független támadásokkal? És mi köze a merényletsorozatnak a High Line parkban megcsonkított ujjbegyekkel megtalált holttesthez? Két tapasztalt New York-i nyomozó és egy újságíró fut versenyt az idővel, hogy kiderítsék a válaszokat, miközben New York előkelőségei a város legújabb és legmagasabb lakóépületének csütörtöki átadójára készülnek...

„Ha pokoli feszültségre vágyik, azonnal olvassa el a Liftaknát." - Stephen King
„Barclay-tól garantáltan kitöri a frász. Számító, veszettül ötletes és igazán ijesztő." - The New York Times.
„Barclay könyveit a szellemesség és a megdöbbentő fordulatok különböztetik meg a tucatolvasmányoktól. A Liftakna filmvászonra kívánkozó jeleneteivel azonban a szerző önmagát is felülmúlja. A lendületes, fordulatos cselekmény és a minden szempontból megdöbbentő végkifejlet a kiváló szórakozás záloga." - The Wall Street Journal.
„Barclay hihetetlen nyugalommal festi le a nagyvárosi tragédiát - minden megvan benne egy kiváló katasztrófafilmhez." - The Sunday Times.
„Lebilincselő... Ha egy felsőbb emeleten lakik, ez után a könyv után el fog gondolkodni a lépcsőzésen." - Publishers Weekly.
„Nagyívű, átgondolt thriller, ami az utolsó oldalig izgalomban tartja az olvasóját." - Booklist
„Linwood Barclay igazán tudja, hogyan nyúljon egy adott témához. Rohanjon, és vásárolja meg ezt a könyvet - és válassza inkább a lépcsőzést." - Michael Robotham.Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789634524564
Publisher: General Press Könyvkiadó
Publication date: 02/16/2021
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 392
File size: 2 MB
Language: Hungarian

About the Author

Linwood Barclay is the #1 international bestselling author of eleven critically acclaimed novels, including Trust Your Eyes, which has been optioned for film, Never Look Away, which has been optioned for television, and No Time for Goodbye.

Customer Reviews