Momente de decizie

Momente de decizie

by George W. Bush
Momente de decizie

Momente de decizie

by George W. Bush

eBook

$14.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Momente de decizie aduna la un loc marturisirile extraordinare ale celui de al 43-lea presedinte american. Spargand conventiile autobiografiei politice ca gen, George W. Bush ne prezinta cu o izbitoare onestitate deciziile marcante pe care le-a luat de-a lungul vietii sale.

Dupa ce si-a incheiat mandatele, la inceputul lui 2009, Presedintele George W. Bush a condus Centrul Prezidential George W. Bush din cadrul Southern Methodist University din Dallas, Texas. Centrul include un institut de politici active ce acopera domenii diverse: incurajarea si sprijinirea initiativelor de reforma in educatie, sanatate la nivel global, cresterea economica si libertatea individuala. Institutul acorda un interes special antreprenorilor din domeniul social, precum si crearii de oportunitati pentru femeile din lumea intreaga.

Momente de decizie - o carte care ii va fascina pe admiratorii lui Bush, ii va surprinde pe detractori si le va schimba tuturor perspectiva asupra uneia dintre cele mai controversate epoci din istoria Statelor Unite ale Americii si asupra omului din spatele evenimentelor care au marcat aceasta perioada.

Intr-o carte palpitanta si plina de amanunte necunoscute publicului, Presedintele Bush ne insoteste:

  • in capul mesei, in Sala de Urgente de la Casa Alba, cu cateva clipe inainte de inceperea razboiului din Irak;
  • la resedinta guvernatorului Texasului, in noaptea mult contestatelor alegeri prezidentiale din 2000;
  • la bordul lui Air Force One, pe 11 septembrie 2001, la cateva ore dupa cel mai devastator atac asupra Americii de la Pearl Harbour incoace;
  • in Biroul Oval, unde s-au luat hotarari istorice si extrem de controversate in legatura cu Uraganul Katrina, criza financiara, Afganistan, Iran si alte probleme care au schimbat fata primului deceniu al secolului XXI.

Sinceritatea unui Presedinte: George W. Bush vorbeste despre el insusi, despre razboiul din Irak, criza financiara si despre alte momente cheie din timpul mandatelor sale.Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789731989341
Publisher: Grupul Editorial Trei
Publication date: 09/11/2013
Series: Reality Shock
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: eBook
File size: 7 MB
Language: Romanian

Customer Reviews