Free Shipping on Orders of $40 or More
Nincs menekvés

Nincs menekvés

by Linwood Barclay
Nincs menekvés

Nincs menekvés

by Linwood Barclay

NOOK Book(eBook)

$8.05

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Te mi mindent tennél meg a szeretteidért?
Terry Archer és családja néhány évvel ezelőtt már megjárta a poklok poklát, kis híján mindnyájan az életüket vesztették, ám úgy tűnik, a sors továbbra sem kíméli őket. A férfinak, aki minden erejével azon van, hogy összetartsa törékeny egységüket, újabb kihívással kell szembenéznie: lázadó kamasz lánya, Grace az éjszaka közepén felhívja őt, és arra kéri, azonnal menjen érte, mert valami borzalmas dolog történt…
Időközben a városban élők nyugalmát is megzavarja a hír, miszerint két nyugdíjas tanárt kegyetlen módon megöltek az otthonukban, majd nem sokkal később a rendőrök egy fiatal férfi holttestére bukkannak. Vajon összefügg a két eset, és ha igen, miképpen?
A rendőrséggel párhuzamosan Terry is nyomozni kezd, hogy kiderítse, mi történhetett a lányával azon az éjjelen, egy idegen házban, ahová a barátjával törtek be, aki időközben köddé vált. Grace érdekében pedig hajlandó szinte bármire, noha tudja: a tettei következményei elől nem menekülhet.


LINWOOD BARCLAY az Egyesült Államokban született, majd Kanadába költözött, ahol hosszú évekig újságíróként tevékenykedett, csak később kezdett regényeket írni. Könyvei nemegyszer vezették a sikerlistákat. Feleségével jelenleg Kanadában él.
Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789636438944
Publisher: General Press Könyvkiadó
Publication date: 07/25/2016
Series: Nincs menekvés
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 2 MB
Language: Hungarian

About the Author

Linwood Barclay is the #1 international bestselling author of eleven critically acclaimed novels, including Trust Your Eyes, which has been optioned for film, Never Look Away, which has been optioned for television, and No Time for Goodbye.

Customer Reviews