Free Shipping on Orders of $40 or More
Örökösök viadala

Örökösök viadala

by Jennifer Lynn Barnes

NOOK Book(eBook)

$7.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Avery pontosan tudja, mi kell a szebb jövőhöz: túlélni a gimit, aztán irány a nagyvilág. Az élete azonban egyik napról a másikra megváltozik, amikor kiderül, hogy a kőgazdag Tobias Hawthorne ráhagyta a teljes vagyonát. A dologban az a legfurcsább, hogy a lány nem is ismerte az idős férfit, és fogalma sincs, mivel érdemelte ki az ölébe hulló milliárdokat. Az örökséget viszont csak egy feltétellel kaphatja meg: ha beköltözik a kastélynak beillő, titkos folyosókkal és kódokkal teli Hawthorne-házba. Ez még nem lenne vészes, de ott laknak a hoppon maradt rokonok is, köztük Tobias unokái: négy veszélyesen vonzó, zseniális srác, akik abban a hitben nőttek fel, hogy egy napon milliárdok szállnak rájuk. Az örökség legfőbb várományosa, Grayson pénzéhes szélhámosnak tartja Averyt, és mindent elkövet, hogy elüldözze. Öccse, Jameson nagyapjuk utolsó feladványának tekinti a lányt – fejtörőnek, amit meg kell oldaniuk ahhoz, hogy megértsék, miért hagyta Tobias Hawthorne egy vadidegenre a vagyonát.
Averynek két választása van: vagy elmenekül, és ezzel lemond az örökségről, vagy beszáll a játékba, amelyben az élete a tét.
Az Örökösök viadala egy kétkötetes sorozat első része.Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789633248263
Publisher: Animus Kiadó
Publication date: 02/23/2021
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 400
File size: 1 MB
Language: Hungarian

About the Author

Jennifer Lynn Barnes has written several acclaimed young adult novels. She has advanced degrees in psychology, psychiatry, and cognitive science. She received her PhD from Yale University this year and is now a professor in psychology. You can find her online at www.jenniferlynnbarnes.com or follow her on Twitter @jenlynnbarnes.

Customer Reviews